FOTO: Noutate la Focșani! RITMICO – Prima clinică axată exclusiv pe afecțiunile cardiovasculare

1
Începând cu data de 15 septembrie, locuitorii din Focșani vor putea să meargă la clinica Ritmico unde vor avea acces la o gamă completă de investigații pentru depistarea afecțiunilor cardiovasculare.

Inaugurată miercuri, clinica Ritmico Focșani este cea de-a patra clinică din rețeaua pe care Spitalul Monza din Capitală și Centrele de Excelență Ares le-au deschis în București, Constanța și Giurgiu. În cadrul acestor clinici vor fi disponibile cele mai uzuale investigații pentru depistarea afecțiunilor cardiace: ecografie cardiacă, ecografie transesofagiană, ecografie doppler vasculară și arterială, ecografie doppler carotidiană, electrocardiogramă, monitorizare holter EKG, monitorizare holter TA și test de efort.

inaugurare clinica ritmico focsani 18 - FOTO: Noutate la Focșani! RITMICO - Prima clinică axată exclusiv pe afecțiunile cardiovasculareCu o investiție de 150.000 de euro și o suprafață de 120 de metri pătrați, clinica Ritmico Focșani are un număr de trei cabinete medicale dotate cu echipamente de ultimă oră, o sală de recepție pentru pacienți și un vestiar. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00. Consultațiile și investigațiile se vor putea face în baza unei programări telefonice la numărul de call-center 021.9966. Situată pe Bulevardul Unirii, nr. 45, vis-a-vis de Federal Coop, în clinica de la Focșani vor oferi consultații trei medici focșăneni, dar și medici cardiologi renumiți din Capitală.

Program de screening cardiac GRATUIT

Odată deschisă publicului, clinica Ritmico Focșani va demara și un program de screening cardiac gratuit. Astfel, în perioada 15 septembrie-30 octombrie toți locuitorii cu adresa de domiciliu în Focșani vor beneficia de EKG gratuit, în baza buletinului de identitate.

Managerul Clinicilor Ritmico, Iulian Pleșcan a declarat că proiectul este unul inovativ în zona cardiologiei din România și că se dorește, în principal, ca pacienții să poată fi consultați și diagnosticați corect.

inaugurare clinica ritmico focsani 16 - FOTO: Noutate la Focșani! RITMICO - Prima clinică axată exclusiv pe afecțiunile cardiovasculare“Ritmico este un proiect amplu de investiții în zona cardiologiei, principalul factor de mortalitate din România. Este cea mai mare investiție într-o rețea de clinici supranișate, supraspecializate de la noi din țară. Ne dorin ca în 5 ani, în fiecare județ din țară să existe o astfel de clinică unde pacienții să poată fi investigați și diagnosticați correct, monitorizați pro și post intervenție, fie că aceasta este minim invazivă, fie chirurgicală”, a spus managerul clinicilor Ritmico, Iulian Pleșcan.

Reprezentanții Ritmico își doresc ca până în anul 2023 pacienții din majoritatea orașelor din România să aibă acces la servicii de diagnostic medical la standarde europene. Medicii cardiologi din cadrul Clinicilor RITMICO lucrează îndeaproape cu liderii actuali din cardiologia românească, Spitalul Monza și Centrele de Excelență ARES, pentru a putea identifica cele mai bune soluții terapeutice pentru fiecare pacient în parte.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here