VIDEO: O femeie, suprinsă în imagini în timp ce fură din supermarketul Profi!

2
5609

O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce sustrăgea, din zona de bagaje, un pennyboard, lăsat de o clientă aflată la cumpărături. Femeia era însoțită de două fete, cel mai probabil fiicele acesteia. Una dintre fete, sub atenta supraveghere a mamei, într-un moment de neatenție a angajaților supermarketului, a furat pennyboard-ul aflat în zona de bagaje.

Păgubita a publicat imagini cu hoaţa pe Facebook, în speranţa că aceasta va fi identificată. De altfel, cineva pare să fi recunoscut-o pe hoaţă ca putând fi o angajată a Direcţiei Muncii, deşi recunoaşte că e posibil să se fi înşelat. De aceea se încearcă identificarea hoaţei.

„In seara zilei de 15.06.2017 aceasta „distinsa doamna” impreuna cu 2 fete au furat pennyboard-ul fiului meu di supemarket Profi. Rog distribuiti. Daca cineva o cunoaste sa lase mesaj. Multumesc„, a scris pe Facebook clienta păgubită.

Postarea ei a fost distribuită de sute de ori.

hoata profi 3 - VIDEO: O femeie, suprinsă în imagini în timp ce fură din supermarketul Profi!hoata profi 1 - VIDEO: O femeie, suprinsă în imagini în timp ce fură din supermarketul Profi!

Loading...

2 COMENTARII

  1. Asa pare. Ca este o angajata a directiei muncii. Daca este asa, numele ei este Veronica dar numele de familie il stiu doar pe cel de fata:Tarbă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here