FOTO: Pasajul spre Piața Moldovei e gata. Spații verzi și bănci în locul vechilor chioșcuri de ziare

0
728

Lucrările demarate de Primăria Focșani, la mijlocul verii, în zona pasajului spre Piața Moldovei, s-au încheiat. Lucrările, realizate de salariații de la Direcția de Dezvoltare a Primăriei, s-au numărat printre primele măsuri dispuse de noul primar al municipiului, Cristi Misăilă, la preluarea mandatului.

Astfel, vechile și inesteticele chioșcuri de ziare, care deveniseră adevărată sursă de infecție, au dispărut, iar locul lor a fost luat de scuaruri de spații verzi și bănci. Trotuarele găurite ca după bombardamente au dispărut la rândul lor, în zonă fiind montate pavele.

În plus, tarabele din fața Halei Moldovei au fost înlocuite de căsuțe de lemn, spre bucuria micilor comercianți care derulează afaceri în zonă.

pasaj2 - FOTO: Pasajul spre Piața Moldovei e gata. Spații verzi și bănci în locul vechilor chioșcuri de ziarepasaj3 - FOTO: Pasajul spre Piața Moldovei e gata. Spații verzi și bănci în locul vechilor chioșcuri de ziarepasaj5 - FOTO: Pasajul spre Piața Moldovei e gata. Spații verzi și bănci în locul vechilor chioșcuri de ziare

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here