FOTO: Pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină la trei incendii și o misiune pirotehnică

0
371

Sâmbătă, până în orele pranzului, salvatorii vrânceni au gestionat cu succes patru situații de urgență. Prima dintre acestea a fost în Panciu, acolo unde echipa pirotehnică a executat o misiune de asanare și ulterior a preluat o grenadă defensivă pe care au transportat-o la depozitul special amenajat în vederea distrugerii.

incendiu focsani 1 - FOTO: Pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină la trei incendii și o misiune pirotehnicăPatru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, în municipiul Focșani, pe Șoseaua Vrancei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la camera centralei a unei locuințe, din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător. În urma evenimentului au ars 20 mp din acoperișul anexei, construit din lemn cu învelitoare din tablă. Datorită promptitudinii pompierilor, locuința a fost salvată.

Un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Adjud, în cooperare cu SVSU Homocea, au intervenit, în comuna Homocea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza focului deschis în spații deschise. Forțele de intervenție au reușit lichidarea incendiului în limitele găsite și salvarea locuințelor din apropiere. În urma evenimentului au ars: 4 ml de gard și 150 kg plante furajere;

Două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra și un echipaj de la Punctul de Lucru Năruja au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Valea Sării, din cauza unui coș de fum deteriorat. În urma evenimentului au ars: o locuința în suprafață de aproximativ 80 mp, precum și mobilier, articole de îmbrăcăminte și bunuri de uz casnic aflate în interior. Din fericire, la nici una dintre misiuni nu au fost înregistrate victime.

incendiu casa valea sarii 1 - FOTO: Pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină la trei incendii și o misiune pirotehnicăincendiu casa valea sarii 2 - FOTO: Pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină la trei incendii și o misiune pirotehnică

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here