FOTO: Primăria Panciu continuă campania de înfrumusețare a orașului

0
288

Primăria Panciu continuă campania de înfrumusețare a orașului. Primarul Iulian Nica precizează că acțiunile desfășurate în lunile martie și aprilie au continuat miercuri, 2 mai 2018, cu vopsirea bordurilor pe strada Nicolae Titulescu și pe Bulevardul Independenței. Concomitent, a fost cosită iarba din parcurile și spațiile verzi din zona centrală.

„Odată cu venirea primăverii, Primăria Panciu a demarat lucrările de curățenie și înfrumusețare a orașului. Într-o primă etapă, derulată în lunile martie și aprilie, am toaletat și văruit arborii stradali, din parcuri, precum și din spațiile de joacă pentru copii. De asemenea, cu ajutorul SC DUSPI SERV PANCIU, am curățat trotuarele, rigolele și am igienizat spațiile care aparțin domeniului public. După data de 1 mai, am continuat cu alte acțiuni. Mă refer la vopsirea bordurilor din zona centrală și cosirea ierbii din parcuri și zone verzi. Aceste acțiuni se vor extinde, treptat, și pe alte străzi, atât din zona urbană, cât și din cea periurbană, din cele cinci cartiere:  Satu Nou, Crucea de Jos, Dumnbrava, Crucea de Sus și Neicu“, a declarat primarul Iulian Nica.

La sfârșitul lunii aprilie, a reînceput și modernizarea infrastructurii rutiere, cu asfaltarea străzilor Mihai Eminescu și Dumbrava, care fac legătura cu cartierul Neicu. Lucrările sunt incluse în proiectul Modernizare tramă stradală în zona centrală a orașului Panciu, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Tot în această perioadă, continuăm și lucrările de împrejmuire a Palatului Administrativ, prin reabilitarea gardului dinspre strada Ciprian Porumbescu. De săptămâna viitoare, vom începe și reabilitarea sistemului de iluminat public de pe Bulevardul Independenței. Acesta nu a mai beneficiat de lucrări de modernizare de mai bine de 15 ani. Se va realiza o rețea nouă, modernă, eficientă, cu un consum energetic mai mic “, a adăugat primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here