FOTO: Primarul Iulian Nica a felicitat absolvenții claselor a VIII-a pentru performanțele obținute în gimnaziu

0

Primarul Iulian Nica a participat joi, 7 iunie 2018, la cursurile festive ale absolvenților de gimnaziu din cele două licee din Panciu. Șeful administrației locale a felicitat elevii pentru rezultatele deosebite la învățătură și la concursurile școlare, mulțumindu-le, totodată, pentru faptul că au reprezentat cu cinste învățământul păncean, atât la nivel județean, cât și la nivel național.

„Sunt foarte mândru de voi și vă doresc același drum plin de realizări și în anii de liceu! Depinde numai de voi să obţineţi rezultate foarte bune în continuare. Țin să vă mulțumesc pentru toată munca voastră din gimnaziu! În egală măsură, le mulțumesc profesorilor, dar şi părinţilor pentru felul în care v-au educat și pregătit!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef i-a sfătuit pe absolvenți să poarte mereu în suflet școala în care au învățat și le-a urat succes la Evaluarea Națională.

„Este foarte important să știți că vom fi în continuare alături de voi și că vă vom sprijini ori de câte ori veți avea nevoie. Indiferent de liceul pe care îl veți alege, acolo vă așteaptă profesori la fel de buni. Acordați-le aceeași încredere și ei vă vor deschide alte porți ale cunoașterii! Să fiți mândri de școala pe care o absolviți! Să priviți cu încredere către anii de liceu, pentru că ei vă vor pregăti pentru alte etape importante din viață! Până atunci, vă urez să treceți cu bine de Evaluarea Națională! Vă doresc multă sănătate și ani de liceu cu realizări frumoase!“, le-a trasmins elevilor primarul Iulian Nica.

Absolvenții de gimnaziu de la cele două licee au oferit primarulului Iulian Nica diplome de excelență, mulțumindu-i pentru susținerea performanțelor școlare și extrașcolare ale promoției 2014-2018. Cursul festiv al clasei a VIII-a, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici, s-a desfășurat la Casa de Cultură Mihai Eminescu. Diriginta Raluca Costan a strigat pentru ultima oară catalogul, oferindu-le absolvenților diplome de merit, particularizate cu un motto pentru fiecare elev. Ea le-a mulțumit absolvenților pentru rezultatele foarte bune și pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună pe parcursul celor patru ani ai gimnaziului. Șefa de promoție a fost desemnată Diana Cristina Țârlea, cu media generală 9.99. Ea a primit și Premiul Ioan Slavici, pentru performanțele prin care a promovat imaginea  liceului pe plan local, național și internațional. Același premiu a fost acordat și absolventei Cristina Dobrin. Cursul festiv al claselor a VIII-a, de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza, a fost găzduit de sala de festivități a instituției. Cele două diriginte, profesoarele Olguța Sfetcu și Paraschiva Buzatu, au oferit diplome și cărți tuturor absolvenților. Șefele de promoție au fost desemnate Miruna Alexia Roșca și Claudia Sandu, de la clasa a VIII-a A, cu media generală 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here