FOTO: Probleme grave la Spitalul din Focșani. Conducerea a acordat sporuri ilegale și a încasat taxe în mod nejustificat

4
2784

Nereguli grave descoperite la Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani. Într-un răspuns primit de senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma, Ministerul Sănătății recunoaște că la unitatea spitalicească din Focșani au fost identificate o serie de probleme grave. Conform documentului (foto mai jos) spitalul condus de Constantin Mândrilă a efectuat o serie de achiziții publice defectuoase, a acordat sporuri ilegale angajaților și a încasat nejustificat taxa de participare la concursuri. Neregulile grave ar fi fost descoperite de Corpul de Control al Ministerului Sănătății încă din 2014, respectiv 2016.TOMA SITALUL JUDETEAN - FOTO: Probleme grave la Spitalul din Focșani. Conducerea a acordat sporuri ilegale și a încasat taxe în mod nejustificat

“Recent, am primit un răspuns devastator atât pentru conducerea Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon”, cât și pentru Ministerul Sănătății. Luna trecută, în calitate de senator, i-am adresat câteva întrebări fostului ministru al Sănătății, după ce în mass-media au apărut o serie de articole cu privire la reclamațiile făcute de pacienți. Am dorit să aflu și să aduc la cunoștința românilor, care sunt disfuncționalitățile și problemele spitalului din Focșani, astfel încât să căutăm și soluțiile pentru ca pacienții să fie mulțumiți. Prima surpriză neplăcută a fost că nu mi s-a răspuns la întrebarea dacă Ministerul Sănătății are în vedere să efectueze un control la Focșani și nici la întrebarea privind eventuala notificare a Ministerului de către spital, cu referire la necesitățile unității spitalicești. Totuși, am primit un răspuns care denotă managementul dezastruos al lui Mândrilă & Co., depistat la ultimele două controale ale Ministerului. În plus, am aflat că din octombrie 2016 și până astăzi Mândrilă nu a mai fost deranjat de madam Pintea cu niciun control. Citiți mai jos câte nereguli au găsit în curtea protejatului lui Oprișan oficialii de la minister și poate așa ne dăm seama de ce lucrurile nu funcționează cum trebuie la spital, iar pacienții sunt nemulțumiți de multe ori”, a transmis Cătălin Toma.

Loading...

4 COMENTARII

  1. Daca ati fi de buna credinta si v-ati uita si pe site-ul altor spitale, de exemplu Spitalul Dumbraveni, veti constata ca si acolo se percepe taxa de concurs. Dar acolo nu este Mindrila manager ca sa vedeti. Inca o data se vede cit de ipocriti sunteti.

  2. Spre stiinta dumneavoastra trebuie sa va spun ca sporurile de care vorbiti s-au dat de pe vremea dr. Moise Nicolae nu cind a venit Mindrila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here