FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Bărbat lovit mortal de o mașină pe șoseaua Vrancei! Șoferița a fugit de la locul accidentului

0
1721
UPDATE: În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii conducătorul autoturismului care a accidentat mortal un bărbat și a părăsit locul accidentului a fost identificat. Conform acestora, la volanul mașinii se afla o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, din județul Brașov. Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal.
Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe DN2D spre Bolotești, la 6 km de Focșani.

Potrivit unor surse, un autoturism BMW a lovit în plin un muncitor. Impactul a fost extrem de puternic, iar bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost proiectat prin aer câțiva metri, murind pe loc. Șoferița mașinii a fugit de la locul accidentului. Aceleași surse au precizat că mașina, un BMW înmatriculat în Brașov, a fost reperată de poliție pe strada Marășești din Focșani. Poliția confirmă, pentru moment, doar faptul că este vorba despre un accident mortal cu părăsirea locului accidentului. VOM REVENI CU DETALII!

bmw focsani mort 12jpg - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Bărbat lovit mortal de o mașină pe șoseaua Vrancei! Șoferița a fugit de la locul accidentului bmw focsani mort 3jpg - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Bărbat lovit mortal de o mașină pe șoseaua Vrancei! Șoferița a fugit de la locul accidentului

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here