FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Femeie înjunghiată în stradă la Slobozia Bradului

0
1502
Caz revoltător la Slobozia Bradului, unde o femeie de 36 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit de fostul său concubin.

Cei doi erau despărțiți de mai multi ani însă bărbatul nu se împacase nici acum cu ideea despărțirii. Femeia, grav rănită, a intrat în operație dar nu se știe dacă are șanse să scape cu viață. Imediat după ce și-a lovit concubina cu mai multe lovituri de cuțit, bărbatul de 37 de ani a fugit. Polițiștii au reușit să-l găsescă pe raza comunei Gugești și să-l rețină.

Cei doi aveau șase copii împreună.

Potrivit anchetatorilor, în urma atacului și mama victimei ar fi fost rănită ușor. Polițiștii continuă cercetările la fața locului.

femeie injunghiata slobozia bradului2 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Femeie înjunghiată în stradă la Slobozia Braduluifemeie injunghiata slobozia bradului3 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Femeie înjunghiată în stradă la Slobozia Braduluifemeie injunghiata slobozia bradului4 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Femeie înjunghiată în stradă la Slobozia Braduluifemeie injunghiata slobozia bradului5 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Femeie înjunghiată în stradă la Slobozia Braduluifemeie injunghiata slobozia bradului6 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Femeie înjunghiată în stradă la Slobozia Braduluifemeie injunghiata slobozia bradului7 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Femeie înjunghiată în stradă la Slobozia Bradului

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here