FOTO-VIDEO: Cine este bărbatul care a murit în accidentul de la Dumbrăveni! Motivul INCREDIBIL pentru care a făcut totul!

0
4054

Victima accidentului de circulație care s-a produs dimineață, la Dumbrăveni, se numește Florin Demeter. Bărbatul de 54 de ani și-a atacat soția la ora 6 dimineața și i-a produs mai multe leziuni la nivelul capului. Potrivit polițiștilor, cei doi erau în divorț, iar bărbatul nu mai locuia împreună cu soția și fiul lor de aproximativ o lună, de când femeia intentase procesul de divorț.

florin demeter - FOTO-VIDEO: Cine este bărbatul care a murit în accidentul de la Dumbrăveni! Motivul INCREDIBIL pentru care a făcut totul!Bărbatul era un cunoscut vânzător la un magazin de țigări electronice din oraș din zona Ceasul Rău. Dimineață, potrivit unor surse, venise în fosta sa locuință ca să-l ia pe băiat.

Aceleași surse au spus că asupra lui a fost descoperit un bilet, pe care cel mai probabil ar fi urmat să-l lase în apartament, dacă soția sa nu s-ar fi trezit, în care o informa că și-a luat copilul și că nu-l va mai vedea niciodată.

Vă prezentăm mai jos declarațiile oficiale ale poliției pe marginea acestui caz, dar și imaginile de dimineață, de la Dumbrăveni. Polițiștii iau în calcul ipoteza conform căreia accidentul în care Florin Demeter și-a pierdut viața ar fi fost, în realitate, o sinucidere.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: Accident sau sinucidere? Bărbatul mort în accidentul de la Dumbrăveni își înjunghiase soția!

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Accident grav la Dumbrăveni! Un șofer a murit strivit între două TIR-uri

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here