FOTO-VIDEO: Un veteran de război de 94 de ani iese la vot, pe 26 mai, să îi dea o lecție lui Dragnea

0
Veteranul de război Ion Dinu, de 94 de ani, a participat joi, 9 mai, la festivitatea de comemorare a eroilor români, festivitate desfășurată la Focșani, la statuia din fața fostului tribunal.

La 94 de ani, având o soție de 82 de ani, nea Dinu trăiește în gospodăria sa din Câmpineanca, cu greutățile aferente vârstei. Trei copii i-au plecat din țară, unul i-a murit, iar un al cincilea lucrează în București. Niciunul nu a rămas în Vrancea, motivele fiind lesne de înțeles, în condițiile în care județul este subdezvoltat,  după aproape 30 de ani de administrație PSD-istă, în diverse forme și cu diverse denumiri.

Într-un interviuveteranul Ion Dinu a povestit, printre altele, că i s-a promis mărirea pensiei și pentru meritele sale din război, fiind sublocotenent în rezervă, „însă de la vorbă la faptă e drum lung„, că nu i se pare normal ca un condamnat penal (Liviu Dragnea) să conducă un partid politic, adăugând că va merge la vot pentru că „de fiecare dată am mers„. Interviul îl puteți viziona mai jos. (Material comandat de PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 41190007)

Sotia lui Ion Dinu - FOTO-VIDEO: Un veteran de război de 94 de ani iese la vot, pe 26 mai, să îi dea o lecție lui Dragnea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here