FOTO+VIDEO: Căutări NON STOP, rezultat ZERO. Comisarul șef Tomiță Lazăr este de negăsit

0

cautari siret tomita lazar 1 - FOTO+VIDEO: Căutări NON STOP, rezultat ZERO. Comisarul șef Tomiță Lazăr este de negăsit

Au trecut 4 zile de la dispariția în Siret a comisarului șef Tomiță Lazăr. Deși căutările nu au fost oprite nici un moment, ofițerul este de negăsit. Nici pompierii, nici scafandrii și nici echipajul de pe elicopterul care a survolat zilnic zona nu i-au dat de urmă șefului de la „mascați”.

Miercuri, scafandrii au căutat până la podul de la Nănești, poate doar or da de trupul polițistului. Un alt elicopter al Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, trimis de la București, a survolat toată ziua râul Siret în căutarea trupului comisarului. Căutările s-au realizat pe cursul Siretului până la vărsarea râului în Dunăre. Totul a fost însă zadarnic, polițistul fiind de negăsit, spre disperarea rudelor sale, care sunt sfâșiate de durere.

Reprezentanții ISU Vrancea dau asigurări că echipele vot continua căutările până îl vor găsi pe Tomiță Lazăr. Noaptea, căutările sunt desfășurate de pe malul râului care l-a luat pe polițistul vrîncean, ziua se lucrează și de pe uscat și de pe apă, zeci de persoane fiind  angrenate în această misiune.

Tomiță Lazăr, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea, a fost înghițit de Siret, duminică, după ce a încercat să-și salveze fiica de la înec.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here