Frați, arestați pentru tentativă de viol după ce au încercat să batjocorească o femeie din Adjud

0

retinut catuse viol - Frați, arestați pentru tentativă de viol după ce au încercat să batjocorească o femeie din Adjud

UPDATE: Cei doi frați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Doi frați de 23 și respectiv 25 de ani din Adjud au fost reținuți, fiind acuzați de tentative de viol, lovire sau alte violențe, lipsite de libertate și tâlhărie, după ce au încercat să batjocorească o femeie de 40 de ani, ieșită ziua-n amiaza mare, la plimbare cu cățelul.

Indivii au văzut-o pe femeie, i-au pus gând rău și au atacat-o în zona podului peste râul Trotuș din Adjud. Frații i-au furat femeii telefonul mobil, după care au luat-o la bătaie, încercând să o violeze.

Din fericire pentru victimă, la acel moment prin zonă au trecut câțiva romi cu o căruță, care dându-și seama ce se întâmplă au intervenit și au salvat-o pe biata femeie din ghearele fiarelor. Tot ei au fost cei care au anunțat Poliția.

 „La data de 26.09.2015, orele 13.40, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au încercat să întreţină raporturi sexuale cu o femeie în vârstă de 40 ani, din localitate, în zona podului Trotuş de pe raza mun. Adjud, jud.Vrancea. Totodată, aceştia au lovit-o şi i-au sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate şi datorită operativităţii de care au dat dovadă poliţiştii adjudeni, principalii suspecţi au fost identificaţi la câteva minute de la producerea evenimentului, şi anume: doi tineri, în vârstă de 23, respectiv 25 de ani, ambii din mun. Adjud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de viol, lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate şi tâlhărie.

La data de 29.09.2015 a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva principalilor suspecţi, urmând ca în cursul zilei de miercur aceştia să fie prezentaţi Judecătoriei Adjud, cu propunere de arestare preventive”, se arată în comunicatul remis de IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here