GALERIE FOTO: Cum s-a sărbătorit la Focșani Ziua Națională a României

0

La fel ca în toată țara, și la Focșani au fost organizate manifestări speciale dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României. Locul de desfășurare a fost, ca de obieci, Piața Unirii din Focșani, unde s-au adunat, potrivit estimărilor Jandarmeriei, între 2500-3000 de oameni.

Manifestările au început la ora 11.30, cu acordarea onorului militar prefectului Sorin Hornea. Au urmat alocuțiunile oficialilor, rostite, pe rând, de comandantul Garnizoanei Focșani, generalul de brigadă Adrian Stroea, primarul municipiului, Cristi Misăilă, Dragoș Bîrlădeanu, vicepreședintele CJ Vrancea și prefectul județului Sorin Hornea.

De la manifestări a lipsit președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan. Focșănenii adunați de-o parte și de cealaltă a Bulevardului Unirii au asistat apoi la parada militară, la care au luat parte, cu forțe umane și cu mijloace tehnice, militari din unitățile Garnizoanei Focșani, IPJ Vrancea, IJJ Vrancea și ISU Vrancea.

Manifestările s-au încheiat cu un concert de muzică de fanfară și cu o masă tradițională de 1 Decembrie, constând în fasole cu cârnați.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here