GALERIE FOTO: Diana Apostu, Andrei Gheoca și Ella Tătaru și-au luat rămas bun de la colegii din Trupa de Teatru Protha

0
187

Dramatizarea O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții, după  Mark Haddon, în regia lui Cătălin Sfîrloagă, pusă în scenă marți, 24 aprilie 2018, de Trupa de Teatru Protha din Panciu, a fost spectacolul în care Diana Apostu, Andrei Gheoca și Ella Tătaru au predat, oficial, ștafeta colegilor Georgiana Cociorbă și Alexandru Stan, care vor face parte din noua distribuție a piesei. Special pentru acest eveniment, Trupa Protha a pregătit pentru Diana, Andrei și Ella un colaj de fotografii realizate la concursuri și repetiții, iar regizorul artistic le-a oferit diplome de excelență pentru întreaga activitate.

„Le mulțumesc foarte mult pentru tot ceea ce au realizat alături de noi. Este un moment greu atât pentru ei, dar și pentru noi. Sperăm, însă, că vor fi, în continuare, alături de trupă“, a spus Cătălin Sfîrloagă.

O frumoasă surpriză a venit și din partea primarului Iulian Nica: un tort aniversar, oferit atât celor trei veterani ai Prothei, cât și Georgianei Cociorbă, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă. Deși nu a putut fi prezent la eveniment, primarul Iulian Nica le-a transmis un mesaj de felicitare, însoțit de urările de succes în viitoarele proiecte.

„În numele tuturor celor care vă cunosc, vă iubesc și vă apreciază, vreau să vă mulțumesc pentru momentele frumoase, pentru emoțiile și, mai ales, pentru toate bucuriile pe care ni le-ați oferit în acești ani, în care Protha a fost pentru voi cea de-a doua familie! Alături de colegii voștri, ați reprezentat cu succes orașul Panciu în toată țara, chiar și în străinătate! Cunoașteți foarte bine faptul că am fost mereu alături de voi! M-am simțit deosebit de onorat să vă susțin și să vă sprijin! Sunt mândru de voi! Meritați din plin aplauzele noastre!“, a afirmat primarul Iulian Nica.

Edilul-șef i-a încurajat și pe tinerii actori aflați la debut.

„Preluați de la colegii voștri succesul și renumele Trupei de Teatru Protha. Acest lucru trebuie să vă onoreze, dar să vă și oblige, pentru că Protha înseamnă multă muncă, dorință de autodepășire și foarte mult timp dedicat scenei! Sunt sigur că, pornind pe acest drum, veți învăța să faceți față provocărilor și să vă ridicați la înălțimea așteptărilor noastre! Tuturor, vă urez mult succes și să auzim numai de realizări frumoase!“, se arată în mesajul transmis de primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here