GALERIE FOTO: Locțiitorul Brigăzii 8 LAROM a trecut în rezervă

0
262

La sediul Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” a avut loc, luni, ceremonia de trecere în rezervă a locţiitorului comandantului unităţii, col. Mihai ŞOMÎTCĂ.

„Cu prilejul trecerii în rezervă aduc domnului colonel Mihai ŞOMÎTCĂ, locţiitor al comandantului la Comandamentul Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”, mulţumiri pentru excelenta exprimare profesională şi devotamentul de care a dat dovadă permanent în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

De asemenea, apreciez înalta probitate morală şi umană pe care a manifestat-o de-a lungul timpului. Nu în ultimul rând îmi exprim recunoştinţa faţă de modul exemplar de exercitare a actului de conducere a activităţilor specifice, fapt ce a contribuit decisiv în promovarea imaginii brigăzii în marea familie a Armatei României”, s-a arătat în ordinul ministrului Apărării prin care colonelul a fost trecut în rezervă.

În cadrul ceremoniei, ordinul de ministru a fost citit de comandantul brigăzii, general de brigadă dr. Adrian STROEA. Ceremonia s-a încheiat cu defilarea militarilor unității.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here