GALERIE FOTO+VIDEO: Pericolul a trecut, acum se contabilizează dezastrul lăsat în urmă de incendiul din cartierul Sud

0

Pompierii sunt pe punctul de a lichida incendiul care a mistuit joi după amiază pensiunea Monte Carlo din Focșani, și care s-a extins la un bloc aflat în apropiere, pagube fiind înregistrate și la un al doilea bloc.

Angajații ISU Vrancea, ajutați de pompieri de la Râmnicu Sărat dar și de voluntari de la Odobești și Mărășești intervin pentru stingerea a mici focare de incendiu care se manifestă încă. De asemenea, pompierii inspectează zona pentru a nu fi focare ascunse. Pensiunea a fost distrusă în totalitate, dar pagubele nu se limitează doar la clădirea cuprinsă inițial de foc. Două blocuri cu patru scări au fost afectate.

La blocul lipit de pensiune acoperișul a ars în procent de 75 la sută. La blocul din spate au fost afectate fațada și ferestrele. Nu se știu încă valoarea pagubelor și numărul apartamentelor afectate, o evaluare urmând a se face în perioada următoare. 140 de pompieri intervin încă pentru localizarea incendiului, cu 14 autospeciale.

Astfel, sunt mobilizați pompieri din Focșani, Adjud, Panciu și Vidra, dar și pompieri cu 3 autospeciale din cadrul stației de la Râmnicu Sărat, județul Buzău. De asemenea, în sprijinul pompierilor din Focșani au venit și voluntari de la Odobești și Mărășești.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Incendiu violent lângă benzinăria Petrom din Sud, la pensiunea Monte Carlo(LIVE)

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ- VIDEO: Incendiul s-a extins la 4 blocuri. Zeci de oameni au fost evacuați

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here