GALERIE FOTO+VIDEO: O nouă TRAGEDIE în Vrancea! Adolescent de 19 ani găsit SPÂNZURAT

0
440

sinucidere tanar 19 ani jorasti 5 - GALERIE FOTO+VIDEO: O nouă TRAGEDIE în Vrancea! Adolescent de 19 ani găsit SPÂNZURAT

Un tânăr  de 19 ani, din comuna Vânători, a fost găsit spânzurat în noaptea de duminică spre luni, în locuința mamei sale din Jorăști. Daniel Donosie a decis să-și pună capăt zilelor după ce a avut o discuție în contradictoriu cu mama și cu sora lui. Sinuciderea sa rămâne un mister pentru rude și apropiați. Tânărul nu era bolnav, avea o iubită, avea prieteni aproape, singura problemă cu care se confrunta fiind cea de natură financiară.

Maria Donosie, mama tânărului, nu își explică gestul fiului. Șocată, femeia spune că nimic nu prevestea nenorocirea. Tânărul avea o iubită și mulți prieteni aproape. Singurele probleme ale lui Daniel erau cele de natură financiară. El nu avea un venit stabil, muncea cu ziua pe unde apuca, pentru a putea răzbi în viață.
Duminică, Daniel  a petrecut  alături de mai mulți prieteni, chiar în curtea casei mamei sale. După petrecere,  mama si sora tânărului l-ar fi certat însă discuțiile nu au fost de amploare astfel încât să-l determine pe băiat să se sinucidă. Singurele probleme cu adevărat serioase erau cele ce țineau de bani. Fără tată, care a murit în urmă cu 3 ani și provenind dintr-o familie cu 10 copii,  cu posibilități materiale reduse, băiatul se confrunta cu lipsa banilor, muncind ca zilier pentru a putea trăi de pe o zi pe alta. Din motive încă neelucidate, tânărul a decis să se spânzure, cadavrul fiind  găsit de una dintre surori într-una din camerele locuinței.
Polițiștii nu au găsit asupra cadavrului nici un bilet prin care tânărul să-și justifice gestul șocant astfel că moartea tânărului care avea o viață înainte rămâne învăluită în mister.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here