Gata, începe: CSM Focşani – Steaua, miercuri, ora 16:00, în runda inaugurală a Ligii Naţionale!

0
312

Handbalul masculin vrâncean va respira, pentru al doilea an la rând, aerul Ligii Naţionale! Salvată sezonul trecut de la retrogradare în urma turneului de baraj de la Braşov, CSM Focşani porneşte miercuri după-amiază la un nou drum, printre cele mai bune echipe din România.

Chiar de la debut, băieţii lui Viorel Ciubotaru au parte de un adversar special, fosta multiplă campioană a României, Steaua Bucureşti, un meci ce se va disputa de la ora 16:00 în Sala Polivalentă şi care va fi transmis în direct pe TVR 2.

Cu un lot modificat faţă de anul trecut, care îmbină tinereţea unora cu experienţa altora (Enache, Răpciugă, Băluţ), CSM Focşani îşi doreşte ca tot ceea ce a acumulat până acum să se transpună în teren, de-a lungul unui campionat în care valorile par să se fi egalizat. Revenind la partida cu Steaua, conducerea clubului vrîncean a decis ca intrarea spectatorilor să fie liberă!

Lot CSM Focşani, sezonul 2016-2017: Emilian Ştefan Marocico, Constantin-Daniel Rusu, Ionuţ -Marius Cloşcă (portari) – Adrian Voicu, Robert-Andrei Năstăsie, Iulian Neaţă, Marian-Valentin Mocanu, Alexandru-George Gramatic, Silviu-Gabriel Rotaru, Andrei Enache, Ionuţ Gheorghe, Robert Popa, Mihăiţă Miroiu, Mădălin Ţuţu, George-Alexandru Cadar, Petrică Vasilache, Răzvan Răpciugă, Attila Eros, Bogdan-Cătălin Raţă, Marius Ragea, Adrian-Cătălin Băluţ.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here