Godină de Vrancea, ironii la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan

0
Bogdan Tăicuțu, polițist la IPJ Vrancea, cunoscut pentru o serie de postări făcute pe pagina Facebook, a postat un nou mesaj, care vizează ultimele acțiuni ale ministrului Carmen Dan.

Postările sale sunt extrem de dure și au un puternic mesaj social. Pentru că de cele mai multe ori sunt și ironice, au făcut ca Bogdan Tăicuțu să fie supranumit Marian Godină de Vrancea.

„Cred că este timpul ca acesta breaslă, a polițiștilor, să învețe conceptul de a strânge rândurile. Dacă nu am fost în stare să strângem rândurile pentru apărarea drepturilor salariale, măcar să strângem rândurile pentru apărarea colegilor, a acelor adevărați profesioniști, a celor care fac intr-adevăr cinste profesiei de polițist.

Să facem scut în jurul lor împotriva nedreptăților la care sunt supuși de către factorii politici, care se apucă să ceara demisii Decât pentru faptul ca au exprimat liber temerile și neajunsurile constatate în acele modificări ale Codului Penal și cel de procedură, nerealizând că de fapt polițiștii, procurorii și judecătorii sunt cei mai în măsură să facă comentarii pe marginea acestor modificări, fiind direct implicați în înfăptuirea actului de justiție și fiind cei mai în măsura sa comenteze impactul pe care îl vor avea aceste modificări legislative asupra populației de rând. Suntem datori să strângem rândurile în jurul lor pentru a arata Opiniei Publice că ne protejam adevăratele valori din sistem, astfel arătându-ne și respectul nostru pentru cetățeni.

Suntem datori sa strângem rândurile în apărarea profesioniștilor pentru a le da un exemplu elevilor din școlile de poliție, pentru a le arată tinerilor polițiști că se pregătesc pentru a intra în rândurile unei categorii profesionale de elită, care nu se lasă manipulată de factorul politic și-și protejează valorile! Să te folosești de cazul unei mizerii umane care s-a întâmplat să fie polițist pentru a plăti niște polițe cu substrat politic, asta e adevărat motiv de #Demisie !!! Și să privim lucrurile în mod corect: un profesionist, în orice domeniu, se formează în peste 15 ani de activitate. Stau și mă întreb, pe bună dreptate …Berbeceanu, Gavriș și multi alții…oare câți miniștri de interne “ au schimbat”?…Nu e frumos să vii tu, politicule, să arunci cu noroi, să tragi în mocirlă și să urli “Afară !!!”, unora care au o activitate exemplară și care au pus, de cele mai multe ori, activitatea de serviciu înaintea familiei!!

Da,dacă au existat polițiști, colegi ai gunoiului, care l-au acoperit, sa plătească ! Li se cere demisia acestora? Foarte bine! Dar să li se ceară “demisia“ și vecinilor, rudelor și cunoscuților acelui gunoi uman, care zilnic s-au întâlnit cu el, l-au văzut purtând hainele din imaginile prezentate de camera de supraveghere din lift și totuși au tăcut! Ca să nu mai vorbim de cazul în care acele modificări legislative erau operaționale, imaginile surprinse de camera de supraveghere erau doar niște imagini, fără valoare probatorie!! Inadmisibil !! Nu mai vorbesc de gravele lacune gramaticale observate în repetate rânduri la distinsa doamna din fruntea MAI. Recunosc, și eu sunt ușor agramat. Dar sunt Decât agent de politie”, a scris polițistul vrâncean pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here