Grădinițe noi, în curând, pentru copiii din Vrancea

0
313

Grădinițe noi în mai multe județe între care și Vrancea. Este proiectul Ministerului Educaţiei şi Cercetării care vrea să contracteze, prin licitaţie deschisă, lucrări de execuţie la 38 de grădiniţe, care să fie construite în mai multe județe ale țării între care și Vrancea. Pentru asta, ministerul de resort a lansat o procedură de achiziţii publice pentru execuţia de lucrări la 38 de grădiniţe, cu 3, 4, 5, 6 şi 8 săli de grupă.

Județele în care oficialii guvernamentali vor să construiască grădinițe sunt Vrancea, Buzău, Bacău, Vaslui, Neamţ, Iaşi, Botoşani, Suceava, Ilfov, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Călăraşi, Prahova, Constanţa, Tulcea şi Maramureş. Valoarea estimată a lucrărilor, fără TVA, este de 34.855.301,82 de lei, din care 728.523 de lei reprezintă lucrări de organizare de şantier, iar 3.102.434,44 lei reprezintă cheltuieli diverse şi neprevăzute în procent de 10%.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare sunt fondurile de la BDCE şi Guvernul României Termenul limită pentru primirea ofertelor este 30 mai, ora 10,00.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here