VIDEO: Grupare de traficanți de droguri, destructurată de polițiștii din Vrancea

0

politia mascati - VIDEO: Grupare de traficanți de droguri, destructurată de polițiștii din Vrancea

Polițiștii din Vrancea au reușit să destructureze în colaborare cu procurorii DIICOT o grupare de indivizi specializați în traficul şi consumul ilicit de droguri şi substanţe etnobotanice, în acest caz cinci persoane fiind reținute.

Potrivit anchetatorilor, la data de 12 octombrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea și procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au efectuat 12 percheziţii domiciliare în judeţele Vrancea şi Galaţi, la locuinţele a 10 persoane bănuite că ar fi implicate în traficul de droguri şi substanţe etnobotanice.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea.

În timpul activităţilor desfăşurate, a fost depistat în flagrant delict un bărbat, de 21 ani, din municipiul Focşani, care avea asupra lui 66 de grame de substanţe etnobotanice pe care le cumpărase de la o altă persoană.

În urma cercetărilor, a reieşit faptul că, la începutul anului 2014, a fost constituit un grup infracţional organizat specializat în traficul şi consumul ilicit de droguri şi substanţe etnobotanice, drogurile fiind vândute diferitelor persoane de pe raza judeţului Vrancea.

În cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 5 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi substanţe etnobotanice.

Marți, 13 octombrie, cei în cauză urmează a fi prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here