Hoții au spart casa unui bărbat și au furat o ARMĂ DE VÂNĂTOARE

0
Polițiștii vrânceni sunt în alertă după ce, săptămâna trecută, hoții au intrat în casa unui bărbat din Gura Caliței de unde au furat o armă de vânătoare.

Furtul a fost sesizat oamenilor legii, miercurea trecută, chiar de proprietarul locuinței. În urma primelor verificări făcute de polițiști s-a constatat faptul că din locuință, pe lângă arma de vânătoare, au dispărut mai multe bunuri. Conform oamenilor legii, arma era deținută ilegal și se afla asigurată într-o ladă metalică. La o săptămână de la comiterea infracțiunii, polițiștii nu au reușit să dea de urma făptașilor. Ei au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări.

În presă au apărut mai multe informații referitoare la acest caz, abia în această dimineață. Se pare că ar fi vorba despre 3 persoane care ar fi intrat în imobilul deținut de pădurarul din Gura Caliței. Cei 3 au parcat mașina în apropierea sediului primăriei din localitate și au luat-o pe jos până la casa pădurarului, care se afla în apropiere. De acolo, pe lângă arma de vânătoare, hoții ar mai fi luat și cartușe, dar și o sumă de ban, după care s-au făcut nevăzuți.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here