În Focșani, se încing caloriferele. ENET a dat drumul la căldură

0
309

calorifer1 - În Focșani, se încing caloriferele. ENET a dat drumul la căldură

Mai devreme ca oricînd, la finele lunii septembrie, compania ENET a dat drumul la căldură. Furnizarea agentului termic a început din data de 29 august pentru cei care vor să –și încălzească locuințele. Cei care vor să mai amâne momentul și implicit plata unor facturi mai mari se pot adresa companiei ori pot anunța la punctul termic de care aparțin.

Având în vedere prognoza vremii pentru perioada următoare, SC ENET SA vine în întâmpinarea clienţilor săi şi începe furnizarea de energie termică pentru încălzire, de astăzi 29 septembrie 2015, în vederea asigurării confortului termic optim în imobile-locuinţe sau instituţii publice cu caracter social (creşe, grădiniţe, spitale, cămin de bătrâni). Reamintim reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari care nu doresc să beneficieze, deocamdată, de energie termică pentru încălzire să comunice acest fapt la dispeceratul ENET, telefon 0237/23.35.55, sau direct la punctul termic de care aparţin„, transmite conducerea instituției printr-un comunicat de presă.

În Focșani mai sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire puțin peste 14 mii de apartamente. Acestora li se adaugă instituțiile, școli, grădinițe ori alte locații de interes public.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here