Încă un tânăr mort în urma incendiului din #Colectiv are legătură cu Vrancea

0

bogdan istrate  - Încă un tânăr mort în urma incendiului din #Colectiv are legătură cu Vrancea

Nu se mai termină nenorocirile după incendiul din clubul bucureștean #Colectiv. 55 de tineri au murit în urma dezastrului, alte câteva zeci de suflete la început de drum luptă pentru viața lor, pe paturile spitalelor din București.

Vrancea a plâns pentru Ionuț Popescu, focșăneanul care a fost răpus de flăcările din #Colectiv și de aerul încărcat de otrăvuri. Acum, lăcrimează din nou, pentru un tânăr de 22 de ani din Galați, care are legături în județ.

Claudiu Bogdan Istrate, de 22 de ani, era din Galați, însă bunicii lui, oameni de toată isprava, trăiesc la Suraia. De asemenea, un unchi al tînărului mort în urma incendiului din #Colectiv, este un cunoscut notar din Vrancea.

Bogdan Istrate a murit joia trecută, într-un spital din București. Cunoscuții și familia au sperat că tinerețea lui va învinge, însă din nefericire, tânărul a fost răpus de arsurile suferite în urmă cu 2 săptămâni. Claudiu era absolvent al Facultății de Cibernetică din cadrul ASE Bucureşti şi era masterand în Analiza Afacerilor şi Controlul Performanţelor Întreprinderii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here