Incendii la Mărăşeşti şi Năruja  

0
306

Pompierii vrânceni au intervenit miercuri pentru stingerea a două  incendii produse la două gospodării din orașul Mărășești și comuna Năruja.

Primul dintre incendii a fost semnalat la ora 5.40, la o locuință din orașul Mărășești. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj cu o autospecială din cadrul Stației de Pompieri Panciu care a acționat, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mărășești, pentru localizarea și lichidarea incendiului ce cuprinsese acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 150 mp.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Tot miercuri dimineață, în jurul orei 06.30, două echipaje cu două autospeciale din cadrul Stației de Pompieri Vidra au intervenit în satul Podu Stoica din comuna Năruja, pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei locuințe.

În acest caz a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 50 mp., cauza acestui eveniment fiind, cel mai probabil, coșul de fum deteriorat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here