INCREDIBIL! ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, în mijlocul unui nou scandal sexual din BOR!

6

Înaltpreasfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, a ajuns în centrul celui mai nou scandal sexual din sânul Bisericii Ortodoxe, măcinată în ultima vreme de o serie de acuzații cu privire la faptele deloc creștine la care s-au dedat unii înalți slujitori ai Domnului.

Dezvăluirile cu privire la acuzațiile de relații homosexuale pe care le-ar fi întreținut ÎPS Ciprian sunt făcute de B1 TV, care citează Gazeta Oltului.
Potrivit sursei citate, personajul principal al scandalului este Preasfințitul părinte Sebastian Pașcanu, episcopul Slatinei și Romanaților, acuzat că a întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Ciprian Spiridon Câmpineanu, după cum informează Gazeta Oltului.

Jurnaliştii olteni spun că Episcopia Slatinei şi Romanaţilor, care și-a început activitatea în 2008, a fost măcinat de nenumărate scandaluri. În 2009, un preot din Olt s-ar fi aruncat în fața trenului, dând vina pe tirania cu care Sebastian Pașcanu conduce eparhia. Un an mai târziu, zeci de măicuţe, conduse de preotul slujitor şi duhovnic Nichita Paşcanu au plecat de la mănăstirea Brâncoveni, din cadrul Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor, renunţând inclusiv la ortodoxia română.

Conform surselor citate, numeroși preoți din Olt se tem de caterisire, măsură cu care Sebastian Pașcanu îi tot amenință. De data aceasta, cel trecut pe lista de caterisire este chiar Pașcanu, el fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu Ciprian Spiridon Câmpineanu, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

Nimeni din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților nu a dorit să comenteze ceea ce s-a scris in Gazeta Oltului.

6 COMENTARII

  1. Se apropie referendumul pentru familie si singura care se poate opune e Biserica. Deci trebuie distrusa. Si cum altfel decât cu astfel de acuzații. Maine poimâine aflam ca toți romanii sunt homosexuali, dar nu stiu inca. Bineînțeles, cu excepția câtorva jurnalisti, care se ocupa cu aceste chestii. Sic.

  2. Cei care loviți in Biserică”greu va este sa loviți cu piciorul in teupusa”Nu uitați ca capul si ei este Hristos si porțile iadului nu o vor birui.Cine si ce va da dreptul sa judecăți sluga altuia.Vedeți -va de păcatele personale caci veți da greu răspuns la judecată!

  3. De ce va alarmati, credinciosilor? De ce nu acceptati ca „popii vostri” sunt niste ***** si niste ******? Toti sunt asa. Pletosi cu fuste negre… niste bijnitari, *********** si ******. Nu se da degeaba in ******** astia … *pasaj sters-limbaj licentios*? Ce-ati face? Ati acuza copilul de minciuna? Daca v-ati duce la presa sa spuneti ca v-a *pasaj sters-limbaj licentios*?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.