UPDATE: INCREDIBIL! Tânăr de 17 ani din Câmpineanca, electrocutat în parcul Nicolae Bălcescu

0

politia nu treceti - UPDATE: INCREDIBIL! Tânăr de 17 ani din Câmpineanca, electrocutat în parcul Nicolae Bălcescu

UPDATE: Polițiștii vin cu previzări referitoare la moartea unui adolescent de 17 ani din Câmpineanca.
„La data de 2 septembrie a.c., ora  23.44, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că un minor de 17 ani s-a electrocutat într-un parc din localitate. La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă, care l-a transportat pe tânăr la Secţia UPU a Spitalului de Urgenţă Focşani, unde la scurt timp a decedat.Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în comunicatul remis joi de IPJ Vrancea

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un adolescent de 17 ani din  Câmpineanca a murit miercuri noapte electrocutat în  parcul Nicolae Bălcescu  din Focșani, după ce ar fi mers să-și facă nevoile în zona unei clădiri unde în urmă cu mai mulți ani funcționase un local.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit  că tânărul s-ar fi electrocutat la cablurile unui panou electric de pe peretele unei clădiri abandonate din parc.

Se pare că adolescentul mersese în zona clădirii respective pentru a-și face nevoile, a atins firele electrice, s-a electrocutat și a decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cu exactitate a adolescentului decedat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here