Infractori cu duiumul pe şoselele din Vrancea

0
816
A fost un week-end plin pentru poliţiştii de la circulaţie, care în urma controalelor din trafic au dat peste o mulţime de infractori.

Un exemplu este al unui tânăr de 25 de ani din Focşani, prins la volanul maşinii pe o stradă din oraş în timp ce era băut. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt tânăr de 25 de ani a fost prins la Pufești în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. Alte două cazuri de conducere sub influența băuturilor alcoolice au fost identificate de polițiști la Cîrligele și la Dumbrăveni. La Cîrligele, polițiștii au tras pe dreapta un ATV condus de un bărbat de 50 de ani. Pentru că bărbatul emana halenă alcoolică și nu s-a putut stabili concentrația alcoolică în aerul expirat, a fost dus la spital pentru analize, în vederea stabilirii alcoolemiei. Iar la Dumbrăveni a căzut în plasa polițiștilor un localnic de 34 de ani, care circula cu o autoutilitară, deși băuse.

În cazul său, etilotestul a indicat o concentrație de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Toți cei patru șoferi s-au ales cu dosare penale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here