Înfrângere grea: CSM Bucureşti – CSM Focşani 33-22

0
106

Eşec greu de digerat pentru CSM Focşani, luni după-amiază, în epilogul etapei a 4-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Vrâncenii au cedat la scor, 22-33 în Sala Rapid din Capitală, împotriva vicecampioanei CSM Bucureşti. Doar în rare momente oaspeţii au reuşit să joace de la egal la egal cu bucureştenii.

Au condus chiar în start, 2-1, dar gazdele au revenit rapid şi au trecut în avantaj. Totuşi, în partea a doua a primei reprize, focşănenii au reuşit să ţină aproape de adversari, iar la pauză CSM-ul din Bucureşti avea doar două goluri avans, 13-11. Vrâncenii au început mai bine la reluare, iar Ţuţu şi Răpciugă au egalat la 13. N-a fost decât un simplu foc de paie, pentru că a urmat o ofensivă totală a gazdelor, care au pus gol după gol în dreptul lor, oprindu-se la final la 33 de reuşite, faţă de cele numai 22 ale Focşaniului.

În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti se află pe locul 6 în clasament, cu 6 puncte, iar CSM Focşani ocupă locul 10, cu 4 puncte. Sîmbătă, în următorul meci, în etapa a 5-a a Ligii Naţionale, CSM Focşani va juca, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă cu Politehnica Timişoara.

CSM Focşani: Marocico, Cloşcă, Rusu – Popa (2), Mocanu, Ţuţu (9), Cadăr (1), Răpciugă (4), Gramatic, Gheorghe, Raţă, Rotaru, Enache, Eros (1), Miroiu, Năstăsie (5). Antrenor: Viorel Ciubotaru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here