Inspector general adjunct nou la IŞJ Vrancea

0

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea are un general adjunct nou. Este vorba despre Dana Marchitan, numită prin detaşare pe acest post.

Anunţul a fost făcut de către prefectul de Vrancea, Sorin Hornea care a participat joi, la ședința cu directorii instituțiilor de învățământ din județul Vrancea, care s-a desfășurat la sediul Inspectoratului Școlar Județean.

De asemenea prefectul Sorin Hornea a atras atenția asupra cazurilor de violență din școli, a autorizațiilor sanitare de funcționare și a subliniat obligativitatea neimplicării directorilor în campania electorală ce urmează.

„Vă atrag atenția asupra cazurilor de violență din școli. Județul Vrancea a ajuns vedetă la televiziuni cu cazul din comuna Vrâncioaia. Este la îndemâna dumneavoastră ca astfel de situații să nu se mai întâmple, eu am informații că mai există astfel de cazuri. Luați legătura cu primarii pentru asigurarea siguranței în școli și pentru orice altceva mai trebuie ca să vă puteți desfășura activitatea. În perioada următoare activitatea dumneavoastră trebuie să vizeze asigurarea managementului procesului educațional. În privința concursurilor pentru directorii de școli încă mai sunt primării care nu și-au desemnat reprezentanții în comisiile de concurs. Din punctul meu de vedere cred că trebuie să avem directori de instituții de învățământ cât mai repede posibil. Concursul trebuie să stea la baza accesului la orice funcție nu doar cea de director de școală”, a spus prefectul de Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here