Ion Ștefan a pierdut definitiv Primăria. Vezi DECIZIA de ultimă oră a liberalului

0
485

Ion Ștefan, fostul candidat al PNL la funcția de primar al municipiului Focșani a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă  că renunță la mandatul de consilier local obținut în urma alegerilor din data de 5 iunie. Decizia, de această dată una oficială, vine în contextul bătăliilor interne care au loc la acest moment în interiorul partidului.

Ștefan a anunțat și numele celui care îi va lua locul în miniparlamentul local. Este vorba despre Laura Mihaela Ciocoeaș, în vârstă de 28 de ani, aflată pe locul 9 în lista de candidați PNL.

”Așa cum am anunțat organizația municipală PNL încă din timpul campaniei electorale, voi ceda locul de consilier local unui tânăr de pe listă, mă țin de promisiune: astăzi am declanșat procedurile de oficializare pentru acest demers. Generația tânără din PNL Focșani are nevoie de susținere și încredere din partea celor cu experiență. Laura-Mihaela Ciocoeaș, 28 de ani, este noul consilier local al PNL și cu siguranță va avea o activitate pro-activă în Consiliul Local Focșani, în interesul focșănenilor și împotriva cheltuirii cu nesăbuință de către consilierii PSD-ALDE-UNPR și de către primarul PSD a banilor primăriei. Succes Laura!”, anunță Ion Ștefan în comunicatul de presă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here