Ion Ștefan: Haosul de la guvernare scoate mai mulți bani din buzunarul românilor

0
73
Cursul leu-euro ar trebui să o bântuie permanent pe Viorica Dăncilă, așa cum ar trebui să îl urmărească prin Brazilia, Maldive sau pe la saloanele cu botox pe Liviu Dragnea! Ar trebui să le dea celor de la guvernare frisoane și să îi țină treji noaptea pe alde Orlando ”Discotecă” Teodorovici și pe Darius ”mită în cimitir” Vâlcov, pentru că ei sunt vinovații principali pentru creșterea ratelor la bănci ale românilor!

Astăzi, marți, s-au împlinit proverbialele trei ceasuri rele pentru cetățeni, azi înregistrându-se a șasea zi consecutivă de creștere a raportului leu-euro, începutul de an 2019 punând la pământ moneda românească.

curs bnr 2 - Ion Ștefan: Haosul de la guvernare scoate mai mulți bani din buzunarul românilorAstăzi, 22 ianuarie, un euro a fost cotat la 4,7142 lei, în creștere cu 0,13% față de ziua precedentă. Moneda europeană s-a întărit permanent în fața leului, în aproape două săptămâni cursul valutar pentru euro urcând cu 0,768%.

curs leu euro - Ion Ștefan: Haosul de la guvernare scoate mai mulți bani din buzunarul românilorSăptămâna trecută, cursul de schimb leu/euro a urcat astfel, depăşind noi maxime istorice: vineri la 4,6975 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,18% faţă de joi; joi la 4,6890 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,13% faţă de miercuri; miercuri la 4,6830 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,02% faţă de marţi; marţi la 4,6822 lei, ca urmare a unei creşteri de 0,11% faţă de luni.

Avem în fiecare zi semne tot mai clare că România este împinsă în recesiune de măsurile aberante luate de guvernarea PSD-ALDE pe spatele românilor.

Deputat Ion Ștefan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here