Ion Ștefan: ”Misăilă inventează o nouă taxă pe capul fiecărui focșănean, plătită de la bebelușul de un an până la bunicul de 90 de ani, câte 72 de lei pe an”

0
420
Primarul Cristi Misăilă vrea să ia pielea de pe focșăneni și inventează noi biruri apăsătoare pe seama cetățenilor acestui municipiu, dar și a agenților economici!
Noua găselniță a primarului care nu a făcut nimic altceva în oraș decât să își angajeze rudele și pe lipitorii de afișe de la PSD prin Primărie, este taxa de habitat, impozit pe care-l vrea aplicat din 2018 fiecărui cetățean, de la bebelușul de un an și până la bunicul de 90 de ani, sub pretextul că așa vom avea curățenie pe străzi, iluminat public funcțional și străzi deszăpezite!

Misăilă nu contenește cu planul anti-focșăneni al PSD și ține ascunsă această taxă până o va putea pune în aplicare, altfel nu îmi explic secretomania celui care ar trebui să fie primarul focșănenilor, nu groparul lor!

Se pare că edilul PSD nu se poate dezbăra de metehnele de finanțist, de perceptor, de când se știe cum pleca în controale și cum amenda agenții comerciali!

Cristi Misăilă, orașul Focșani nu este moșia ta să pui taxe de 72 de lei pe an pentru fiecare copil dintr-o familie, pentru că părinții lui îți cer curățenie pe străzi și parcuri sigure!

Cristi Misăilă, pensionarul din Focșani cu ceți-a greșit să plătească 72 de lei pe an, taxă de habitat, pentru că vrea stâlp de iluminat în fața blocului unde locuiește pentru a nu cădea, Doamne ferește, în vreo groapă, cum s-a mai întâmplat în Focșani?!

Politica fiscală a PSD la Focșani funcționează pe principiul pârjolim tot, scumpim tot și inventăm noi taxe pentru a susține ”Caracatița” din Primărie, salariile babane, iubitele la spa-uri, ginerii pe posturi de funcționari, finii șefi de servicii și direcții și consilierii în slujbe fără atribuții!

Fiecare focșănean pe care Misăilă a pus ținta pentru a-i lua acest impozit de habitat trebuie să știe că primarul și-a majorat salariul la peste 13.000 lei lunar, adică mai mult de 130 de milioane de lei!

Să spună primarul PSD, Misăilă, ce familie modestă din Focșani, care are doi copii de crescut și educat și pe care nu-i reneagă, cum fac alții, își poate permite să plătească impozit pe habitat de 72 de lei de persoană?! Deci, 288 lei per familie cu doi adulți și doi minori?

Pesediștilor, nu mai aveți de unde scoate bani și vreți să băgați mâna adânc în buzunarele cetățenilor acestui oraș? Vă fac cu ochiul veniturile firmelor pe care vreți să le impozitați cu 10 lei/lună/salariat? Să spună Cristi Misăilă cum a ajutat firmele de confecții din Focșaniși cum va impozita mii de angajați fără ca salariile acestora să nu fie micșorate sub povara taxelor?

Cum veți atrage, pesediștilor, noi investitori în Focșani când voi luați și pielea de pe om?

Nu vă afectează că Focșaniul este pe ultimele locuri în toate clasamentele economice din România? Nu vă afectează că Focșaniul are între cele mai mari costuri ale vieții din țară?

Asta ar trebui să fie preocuparea unei administrații în dreptate către cetățean și nu doar spre portofelul lui, să îi ofere condiții civilizate de trai, costuri raportate la nivelul de trai și oportunități. Ce face PSD prin această taxă de habitat nu este nimic altceva decât a da un nou brânci cetățenilor să părăsească orașul! Un oraș pârjolit de voi, pesediștilor!

Ion Ștefan, deputat PNL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here