Ion Ștefan: Susțin cu toată puterea Referendumul pentru justiție organizat de președintele Iohannis(FOTO)

0
33
Justiția din România trebuie să rămână independentă! În democrație, justiția trimite infractorii la pușcărie și, în niciun caz, infractorii nu își permit să pună bocancul pe gâtul justiției, așa cum și-au permis PSD și Liviu Dragnea să facă. Pentru acest lucru, pe 26 mai, când mergeți să votați la alegerile pentru Parlamentul European, este imperios necesar să votați DA! la Referendumul pentru justiție convocat de președintele României, Klaus Iohannis.

Șeful statului a anunțat joi cele două întrebări pentru Referendum. Cele două întrebări, la care românii trebuie să răspundă, sunt acestea:

Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție?

Sunteți de acord cu interzicerea ordonanțelor de urgență ale Guvernului în domeniul infracțiunilor de corupție, corelat cu extinderea dreptului de a ataca Ordonanțele de Urgență direct la Curtea Constituțională?

iohannis la marasti 2 - Ion Ștefan: Susțin cu toată puterea Referendumul pentru justiție organizat de președintele Iohannis(FOTO)Statul de drept, independența justiției și respectarea principiilor europene sunt chestiuni care nu sunt de negociat pentru români. Cetățenii au spus foarte clar că parcursul României este în Uniunea Europeană, că valorile noastre sunt europene, iar Justiția nu trebuie să ajungă un accesoriu politic. Prin convocarea acestui Referendum, președintele Iohannis se poziționează clar alături de români și împotriva infractorilor din PSD!

În calitate de parlamentar PNL de Vrancea, am susținut și voi susține separația puterilor în stat și o justiție independentă!

Dragi vrânceni, vă cer să votați pozitiv la Referendum pentru a scăpa definitiv de ciuma roșie pesedistă!

Deputat Ion Ștefan

iohannis la marasti 3 - Ion Ștefan: Susțin cu toată puterea Referendumul pentru justiție organizat de președintele Iohannis(FOTO)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here