Ionuț Filimon la un pas să fie exclus din partid

0
357

În cadrul unei conferințe de presă, președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma a discutat despre situația consilierului local Ionuț Filimon. Acesta a spus că decizia de excludere din partid va fi tranșată în ședința Colegiul Director Județean  convocată pentru data de 3 august, ședință care va avea ca principal punct pe ordinea de zi discutarea deciziei de excludere din rândul liberalilor a lui Filimon.

„Ieri (sâmbătă) a avut loc ședința Biroului Politic Județean unde din cei 69 de membri înscriși au fost prezenți 50 și votul a fost 47 pentru excludere și 3 împotrivă. În data de 3 august a fost convocat ca urmare a deciziei Biroului Politic Județean, Colegiul Director Județean care este format din președinții de filiale. Este cel mai important organism de conducere al filialei și care va avea drept ordine de zi discutarea propunerii de sancționare prin excludere a domnului Ionuț Filimon”, a declarat președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Decizia vine ca urmare a informațiilor apărute în presă, conform cărora Ionuț Filimon ar fi fost cercetat penal. Președintele PNL a spus în cadrul conferinței de presă că Filimon nu este propus pentru excludere doar pentru simplul fapt că a ascuns problemele din trecut ci pentru că a făcut o serie de afirmații care aduc atingere imaginii unor persoane din interiorul partidului.

”Unii oameni din PNL Vrancea nu înțeleg că partidul nu este o afacere, este voința cetățenilor. Sunt oameni care nu înțeleg aceste lucruri și ascund anumite probleme din trecutul lor. Ionuț Filimon nu este propus pentru excludere că a ascuns, ci pentru că a făcut în continuare afirmații care aduc atingere imaginii unor persoane și aici mă includ eu, Liviu Bostan, Cristi Bălosu și orice altă persoană care de-a lungul ultimei perioade a avut de suferit din cauza afirmațiilor. Nu poți să rămâi undeva și să ataci permanent. Este mult prea mult și nu cred că partidul acesta își permite la acest moment să susțină oameni care aduc atingere imaginii membrilor săi”, a mai spus Cătălin Toma.

După ședința din 3 august, a Colegiului Director Județean, cel mai probabil, Ionuț Filimon își va pierde calitatea de membru dar și pe cea de ales în Consiliul Local Municipal. Decizia de excludere poate fi atacată de Filimon atât în interiorul organismelor partidului, cât și în instanță.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here