Își va veghea pruncul din Cer. Roxana Dragomir a fost învinsă de boala necruțătoare de care suferea

0
6718
Roxana Dragomir, tânăra de numai 26 de ani pentru care s-a mobilizat un întreg județ să o ajute pentru a birui cancerul cu care se lupta, a fost în cele din urmă învinsă de boala necruțătoare. Roxana s-a stins, vineri, pe un pat de spital din Turcia.
În urma campaniilor umanitare și a ajutorului primit de la oameni, impresionați de povestea ei, tânăra reușise să plece din țară. Toți cei dragi aveau speranța că Roxana, odată ajunsă într-un spital din străinătate, va reuși să învingă moartea. Din păcate, pentru ea a fost prea târziu.
Vestea i-a împietrit de durere pe cei care au cunoscut-o ori care i-au aflat povestea.
“Tu, mamă frumoasă, soție minunată, femeie frumoasă, te-ai transformat într-un înger. Ai ales să fii înger mult prea devreme, aveai și aici pe pământ un înger de crescut, de iubit, dar așa este viața! Nu te-am cunoscut niciodată, dar mi-a fost să văd ca ești o luptătoare, ai luptat și ai sperat mereu, ai purtat pe buze zâmbete , ai sperat, dar se pare ca viața ne lovește exact când nu ne așteptăm! Suntem mulți oameni care am sperat odată cu tine , iar acum suntem triști odată cu tine! Odihnește-te în pace , suflet fără vină!”, a scris pe o rețea de socializare o tânără impresionată de drama Roxanei.
De altfel, pagina de Facebook care a fost creată special pentru ajutarea Roxanei e plină de mesaje sfâșietoare și emoționante.
“Pentru că dragostea e veșnică și viața devine veșnică. O lecție și un dar de viață. Să-i spuneți copilului că a primit mai mult decât viața ce-i doar de la un capăt până la celălalt capăt, are dragostea ce-i pentru totdeauna”, a scris un alt utilizator Facebook.
Roxana Dragomir a aflat că are cancer la puțin timp după ce a rămas însărcinată, dar a ales să aducă pe lume o viață, nicidecum să-și supună organismul bombardamentului cu substanțe care ar fi putut afecta pruncul ce creștea în ea. După naștere, s-a operat, dar cancerul a recidivat cu metastaze.
Trupul neînsuflețit al Roxanei urmează să fie repatriat din Turcia. Îngerașul pe care l-a adus pe lume, Maya, nu va ști niciodată ce înseamnă strângerea la piept a mamei.
Micuța pentru care Roxana și-a sacrificat viața va fi vegheat din Cer de cel mai prețios înger.
Dumnezeu să o ierte!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here