Liberali din toată țara, uniți-vă!

0

Liberalii din Vrancea dar și toți ceilalți din țară participă vineri la Liga Aleşilor Locali, care se reuneşte la Poiana Braşov, pentru prima dată după alegerile locale din acest an. Printre temele de discuţie de la această şedinţă se află regimul incompatibilităţilor sau salarizarea aleşilor locali.

Aproximativ 600 de aleşi locali din toată ţara, dar şi lideri de filiale, parlamentari şi europarlamentari vor participa la eveniment.  De asemenea, în cadrul şedinţei vor fi ales noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali.

De asemena, în cadrul şedinţei va fi adoptată o rezoluţie prin care liberalii vor susţine majorarea salariilor aleşilor locali.

„Vor fi câteva discuţii importante care ţin de statutul primarilor şi statutul aleşilor locali, o mai bună clarificare a regimului incompatibilităţilor care în acest  moment generează multe confuzii şi multe probleme administrative şi în instanţe (…) Un subiect important care trebuie dezbătut în spaţiul public cel al salarizării aleşilor locali pentru că în bună măsură integritatea şi performanţa trebuie să vină cu un nivel adecvat al salarizării la nivelul României”,  spunea preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here