LOCURI LIMITATE pentru Cursul Stilist Unghii

0

Nu ştii ce carierã sã începi? Doreşti sã activezi în domeniul beauty? Te aşteptãm la curs! Manichiura reprezintã reflexia personalitãţii oricãrei femei, aşa ca nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiurã perfectã. Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vã oferã posibilitatea de a învãţa despre forma unghiilor (naturalã, pãtratã, migdalã, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

Foto Stilist Unghii - LOCURI LIMITATE pentru Cursul Stilist UnghiiIMPORTANT !!! în cadrul cursului veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a  decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau o foliilor de transfer.   Cursul se adreseazã celor ce cautã sã invete ceva nou si foarte util, dar si celor ce doresc sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le detin, la finele acestuia, eliberandu-se o diploma recunoscuta la nivel national, cat si internaţional.

Foto Stilist Unghii20 - LOCURI LIMITATE pentru Cursul Stilist UnghiiO nouã sesiune a cursului de Stilist Protezist Unghii va demara în Focsani în perioada urmãtoare, iar dacã doriţi sã învãţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, cel mai recomandabil ar fi sã parcurgeţi acest curs, locurile fiind limitate.

Dacã doriţi sã vă ȋnscrieţi la cursul de Stilist Protezist Unghii – unghii tehnice, vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la numarul de telefon 0768.889.888 – Marinela Lungu –  sau puteţi remite un email la adresa : focsani@profesionalnewconsult.ro

Sediul firmei este situat în Focsani, str. Renasterii, nr. 8bis, etaj II (langa restaurant Casa Veche)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Contabilitate ( https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/ )

Curs Machiaj (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/ )

Curs Coafor (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/ )

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here