Lovitură de teatru! Consiliul Județean Vrancea preia terenul pentru spital DIRECT, fără să mai aibă nevoie de acordul Consiliului Local Focșani

0

Cele 6,2 hectare de teren identificate de Primăria Focșani în apropierea șoselei de centură, pe care se va construi un spital nou, vor fi declarate bun de interes județean.

Consilierii locali de la PNL așteaptă să voteze proiectul pe care inițial l-au respins, dar autoritățile par că au găsit o altă soluție. Pentru că este vorba despre un teren cu o situație juridică ce arată că nu există nici un proprietar, acesta va fi inventariat direct în domeniul public al județului.

Consiliul Județean Vrancea este convocat joi, 15 februarie, în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se află un proiect care vizează exact terenul respectiv. Mai exact, acesta vizează declararea terenului în suprafață de 6,2 ha situat în municipiul Focșani T 80 P424/1 ca bun de interes județean.

În același timp, Consiliul Județean Vrancea va inventaria terenul în domeniul public al județului Vrancea. În aceste condiții, nu mai este nevoie de un vot în CLM Focșani, unde proiectul s-a blocat de la bun început.

CITEȘTE ȘI: Noul spital naște noi dispute politice

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Construcția unui nou spital, blocată în Consiliul Local Focșani!

CITEȘTE ȘI: PNL pune condiții ca să voteze pentru construirea unui nou spital

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Liberalii focșăneni vor ședință extraordinară pentru spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.