Ludovic Orban, la Focşani: „Dragnea se ascunde ca un şobolan în Kisselef unde joacă Angry Birds”

0
Prezent la mitingul PNL de la Focșani, preşedintele liberalilor, Ludovic Orban a spus că a fost în mai multe localități din țară, dar nu l-a văzut nicăieri pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

„L-a văzut cineva pe Dragnea? Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate, se ascunde ca un şobolan în Kisselef unde joacă Angry Birds. A înnebunit complet omul ăsta. Mai poate conduce ăsta România?”, a spus Orban, în faţa participanţilor la mitingul de la Focșani.

El a mai povestit că a fost prin ţară, în „fiefuri PSD”, dar nu l-a văzut pe Liviu Dragnea.

„Am fost săptămâna asta în fiefuri PSD, la Câmpulung, n-am văzut picior de PSD-ist, nu l-am văzut pe Dragnea. Am fost la Mioveni, unde primarul a fost ales cu 90 la sută, n-am văzut picior de PSD-ist, nu l-am văzut pe Dragnea. Am fost în Turnu Severin, cu primar PSD. N-am văzut picior de Dragnea. L-a văzut cineva pe Dragnea? Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate, se ascunde ca un şobolan în Kisselef unde joacă Angry Birds. A înnebunit complet omul ăsta. Mai poate conduce ăsta România? Trebuie dus fie la spital, fie la … bate vânt de schimbare”, a afirmat Orban.

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la europarlamentare, a afirmat că pe data de 26 mai „România va fi eliberată”.

„Vreau să transmit un mesaj către PSD. Pe 26 mai, pentru voi, PSD-iştilor, vine cutremurul. Cutremurul liberal. Ne-au umilit. Ne-au călcat în picioare, ne-au îngenuncheat şi au adus în fruntea României cei mai prost pregătiţi dintre români. Şi-au adus clientela, şi-au adus odraslele, amantele pentru a conduce România şi vor ca România să fie moşia lor. Îi asigurăm că împreună cu dumneavoastră, cu toţi românii de bună credinţă din ţară şi de peste hotare, pe 26 mai vom elibera România. Românii plecaţi în afară vor să vină acasă, pentru a veni acasă trebuie să-i scăpaţi de ciuma roşie, de cei care se cred stăpâni pe România”, a afirmat Rareş Bogdan.

Acesta a mai spus că primarii liberalii din țară au fost capabili să aducă bani europeni pentru dezvoltarea comunităților pe care aceștia le conduc. Rareș Bogdan a dat ca exemplu localitățile Cluj, Alba, Botoşani, Suceava, Ploieşti, Braşov, Arad, Timişoara, Reşiţa și Deva, acolo unde viața cetățenilor este mult mai bună datorită realizării unor investiții pentru comunitate cu bani europeni.

„La Alexandria în 12 ani într-un oraş condus de PSD au adus un milion de euro fonduri europene, Clujul a adus 670 de milioane, la Focşani au adus 2.000 de euro. La Arad sau Alba Iulia sau la Oradea, primarii liberali au adus sute de milioane de euro fonduri europene. La Brăila sau la Bucureşti au adus autobuze de tip cratiţă făcute de cei care fac şaorma, de turci, în timp ce liberalii au adus autobuze făcute de Occident. N-au fost în stare să construiască un kilometru de autostradă, n-au fost în stare deşi aveau la dispoziţie 2,7 milioane de euro, să înceapă măcar construcţia unui spital regional din cele câte au promis. Au minţit şi ne-au îndatorat”, a susţinut Rareş Bogdan.

(Material comandat de PNL Vrancea, executat de SC Media Factory Concept SRL. Cod mandatar financiar: 41190007)

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here