A lui Misăilă, mai mare ca a lui Oprișan. Coroana de flori a Primăriei pentru veterani, mai mare și mai scumpă ca toate

0

Vineri, 28 aprilie, la Monumentul Eroilor din Cimitirul Nordic a avut loc un ceremonial dedicat veteranilor de război, cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, sărbătorită anual, la 29 aprilie, începând din anul 2008, în semn de recunoaştere a meritelor veteranilor de război de-a lungul istoriei, în luptele pentru apărarea independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României. La manifestări au fost prezenți veterani, militari ai Armatei Române, autoritățile locale și județene.

Ceremonialul s-a încheiat cu tradiționala depunere de coroane la Monumentul Eroilor, iar toată lumea a remarcat coroana depusă de reprezentanții Primăriei Focșani. În timp ce toate celelalte instituții și partide au avut coroane de flori obișuite, cea venită din partea Primăriei Focșani s-a detașat clar prin mărime, dar și prin aranjamentul floral, în culorile drapelului.

ceremonie veterani coroane1 - A lui Misăilă, mai mare ca a lui Oprișan. Coroana de flori a Primăriei pentru veterani, mai mare și mai scumpă ca toate ceremonie veterani coroane2 - A lui Misăilă, mai mare ca a lui Oprișan. Coroana de flori a Primăriei pentru veterani, mai mare și mai scumpă ca toate

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here