Luna februarie a adus costuri mai mici la incalzire

0
191

calorifer1 - Luna februarie a adus costuri mai mici la incalzire

Temperaturile destul de plăcute din ultima lună de iarnă au făcut ca facturile la încălzire să nu ardă la buzunar. Focșănenii  primesc în aceste zile nota de plată pentru căldură, iar costurile cu întreținerea sunt cu un sfert mai mici comparativ cu cele din ianuarie.

cristina gavrila purt cuvant enet - Luna februarie a adus costuri mai mici la incalzireCa valoare, per total, comparativ cu luna ianuarie 2015, facturile sunt cu până la 25% mai mici. Făcând o medie, pentru o cameră avem o valoare în jurul valorii de 150 de lei, la 2 camere avem 180 de lei, la 3 camere – 290 de lei, iar la 4 camere undeva la 390 de lei. Țin să menționez că această medie este puțin relevantă, deoarece în blocurile în care au rămas puțini consumatori, valorile facturilor sunt mult, mult mărite

a declarat purtătorul de cuvânt al ENET Focșani, Cristina Gavrilă.

Vestea proastă pentru abonații la sistemul centralizat de încălzire este că nu vor scăpa prea curînd de facturile mari la întreținere. Cu toate acestea, valorile de consum vor scădea considerabil în martie față de lunile de iarnă.

Căldura va fi oprită, cel mai probabil, la jumătatea lunii viitoare. Totul depinde însă de evoluția temperaturilor exterioare. (C.T.)

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here