Magistrații de la Tribunalul Vrancea îl mențin după gratii pe „baronul” Bunea Stancu de la Brăila

0

Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județean Brăila, rămâne în închisoare, după ce magistrații au respins ca nefondată contestația formulată de acesta, Bunea Stancu fiind condamnat în dosarul „Mită la PSD”.

Inițial, judecătorii de la Judecătoria Focșani au  respins cerera de liberare condiționată  formulată de fostul președinte al Consiliului Județean Brăila, care se află în penitenciarul Focșani de aproape un an, însă acesta a contestat măsura, cauza ajungând pe masa magistraților de la Tribunalul Vrancea.

Miercuri, Tribunalul Vrancea au respins ca nefondată contestația formulată de Bunea Stancu, astfel că acesta rămâne în continuare în închisoare

 „În dosar nr.1076/231/2016, privind pe contestatorul Bunea Gheorghe Stancu, Tribunalul Vrancea respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul-condamnat Gheorghe Bunea Stancu împotriva sentinţei penale nr. 269 /05.02.2016 pronunţată de Judecătoria Focşani. Obligă pe contestator la 150 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este soluţia dată de judecătorii Tribunalului Vrancea.

Gheorghe Bunea Stancu este după gratii începînd din data de 2 aprilie 2015, el fiind condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul intitulat „Mită la PSD”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here