“Mama” fostelor contracte pe bani publici din Focșani are probleme financiare GRAVE

0
771

Societatea Vega ’93 Galați, care mulți ani a fost abonată la lucrări pe bani publici în Vrancea și în Focșani, are mari probleme financiare. Firma a intrat în insolvență în 2014, iar acum lichidatorul judiciar scoate la licitație mai multe active ale societății.

Printre acestea se numără sediul administrativ al firmei din Galați, dar și mai multe terenuri deținute de societate pe raza satului Lepșa din comuna Tulnici, Vrancea. La vânzare prin licitație mai sunt scoase 85 de autovehicule, printre care autobasculante, autobetoniere și semiremorci basculante, un bloc de locuinţe din Tecuci, un hotel nefinalizat din Galați și câteva terenuri intravilane deţinute pe raza judeţului Galaţi.

Vega 93 Galaţi s-a ocupat, printre altele, de proiectul de recalificare urbană din Piaţa Unirii, de asfaltarea mai multor străzi din oraş, dar a fost şi firma care a câştigat iniţial licitaţia pentru modernizarea cartierelor Sud, Laminorul şi Mîndreşti. Intrarea firmei în insolvenţă a întârziat lucrările respective.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here