Mamă sancţionată din cauza fetelor sale găsite la cerșit pe străzile Focșaniului

0
172

cersit3 - Mamă sancţionată din cauza fetelor sale găsite la cerșit pe străzile Focșaniului

O focșăneancă a fost amendată pentru că și-a lăsat fiicele nesupravegheate, acestea fiind găsite cerșind în zona unui supermarket din oraș. Cele două minore de 7 și respectiv 12 ani au fost observate de un angajat al Direcției pentru Protecția Copilului care a sesizat Poliția și a cerut sprijin pentru internarea micuțelor într-o instituție social.

”La data de 4 octombrie a.c., ora 13.00, o reprezentantă a Serviciului de Intervenţie în Regim de Urgenţă din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea a sesizat poliţiştii focşăneni despre faptul că în zona unui supermarket din localitate se află doi copii, minori, care apelează la mila publicului, motiv pentru care solicită sprijin pentru internarea acestora în Centrul de Minori. La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, care a condus minorele la Centrul de Minori. La scurt timp a ajuns acolo şi mama celor două, care a declarat că acelea sunt fiicele ei, în vârstă de 7, respectiv 12 ani şi că ea nu le-a trimis să apeleze la mila publicului”susțin polițiștii.

Minorele au fost încredinţate mamei, care a fost sancţionată contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru nesupravegherea minorelor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here