Manifestările dedicate „Zilelor Liceului Ioan Slavici”, anulate din cauza vremii nefavorabile

0
230

Primarul Iulian Nica anunță faptul că manifestările dedicate „Zilelor Liceului Ioan Slavici“, programate luni, 18 ianuarie 2016, la Casa de Cultură din Panciu, au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Activitățile vor reprogramate la o dată ce va fi anunțată ulterior.

De asemenea, luni, 18 ianuarie 2016, școlile și grădinițele din orașul Panciu vor rămâne închise, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, urmând ca elevii să revină la cursuri atunci când vremea va permite acest lucru, iar copiii se vor putea deplasa în siguranță către instituțiile de învățământ.

„Ca urmare a atenționării meteorologice de Cod galben de ninsori și viscol, valabil în intervalul 17.01.2016 ora 18.00-18.01. 2016 ora 18.00, instituțiile de învățământ din orașul Panciu vor fi închise, elevii urmând a reveni la școală atunci când condițiile meteorologice vor permite deplasarea în siguranță la școală. 

Tot din cauza vremii nefavorabile, au fost suspendate și manifestările programate cu prilejul «Zilelor Liceului Ioan Slavici», respectiv slujba de pomenire a scriitorului Ioan Slavici și festivitatea de la Casa de Cultură. Acestea vor fi reprogramate și se vor desfășura la o dată ce va fi anunțată din timp.

Pe această cale, fac un apel către toți locuitorii orașului Panciu să nu pornească la drum fără o informare prealabilă în ceea ce privește starea drumurilor din județ și din țară! Dacă, totuși, deplasările nu pot fi amânate, recomand celor în cauză să se adreseze Serviciului de Permanență constituit la nivelul Primăriei Orașului Panciu – str. Mihai Viteazu nr. 2, telefon 0237/275.811 pentru a primi toate informațiile de care au nevoie. De asemenea, la același număr de telefon pot fi semnalate toate problemele cauzate la nivelul întregului oraș de ninsori și viscol, în vederea rezolvării lor de către factorii competenți!“, precizează primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here