Marian Oprișan, verificat la avere de Agenția Națională de Integritate

0
230
Surse citate de presa centrală au dezvăluit azi că Agenția Națională de Integritate a luat la verificat averea președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

Acțiunea inspectorilor ANI pare să vină după ce Oprișan a fost, în ultimele zile, în vizorul presei și televiziunilor centrale, după ce a fost văzut la volanul unei mașini foarte scumpe. Întrebat despre valoarea bolidului și sursa de finanțare, el a fi declarat la Realitatea TV că mașina ar fi fost cumpărată cu bani de la mama sa. Mașina, un Ford Shelby, are prețuri care pornesc de la 118.000 de euro, cu dotări minime. Marian Oprișan își ține averea la secret. Declarațiile sale de avere din ultima perioadă, afișate pe site-ul Consiliului Județean Vrancea, conform legii, au fost anonimizate.

„Răspund doar cetățenilor județului Vrancea și ai României. Aștept cu mare plăcere și ANI și DNA, DIICOT, ANAF, Parchetul General și Poliția Română sau chiar FBI, dacă nu avem încredere în instituțiile statului, să investigheze informațiile mincinoase ale unora care au făcut temperatură din lipsa subiectelor de scandal”, a declarat Marian Oprișan pentru Mediafax.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here