Merlin Ivancea, viitorul candidat al PNL la funcția de primar la Slobozia Bradului, îi susține necondiționat pe candidații PNL la europarlamentare

0
Sunt oameni deosebiți, cu Rareș Bogdan în frunte. Haideți vrânceni la vot, pe 26 mai!”, transmite Merlin Ivancea.

Liberalii din Slobozia Bradului și-au stabilit de pe acum candidatul la funcția de primar la alegerile locale de anul viitor. Acesta este Merlin Ivancea, un tânăr om de afaceri care s-a remarcat în comună prin spiritul antreprenorial de care a dat dovadă.

”Am decis să facem o schimbare în organizația locală și să aducem un nou candidat, care va câștiga cu siguranță alegerile pentru funcția de primar. Merlin Ivancea este un cetățean respectat în comunitatea noastră, a dovedit că este un om de afaceri deosebit și va fi și un primar foarte bun al comunei Slobozia Bradului”, a declarat Valerică Zamfirescu, președintele PNL Slobozia Bradului, primar al comunei până în anul 2016.

Merlin Ivancea îi roagă pe toți susținătorii dreptei din Vrancea, să realizeze că voturile acordate partidelor mici sunt voturi pierdute.

Doar PNL poate conta în disputa cu PSD”, susține Ivancea. (Material comandat de PNL.Realizat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here