Metoda “reporterul”, un nou tip de înșelăciune. Ce a pățit un bărbat din Vintileasca

0
Polițiștii vrânceni avertizează că a apărut o nouă metodă de înșelăciune, care a făcut deja o primă victimă, la Vintileasca.

Un bărbat de 79 de ani a primit acasă la el un tânăr are s-a prezentat ca fiind reporter la o televiziune, care dorește să facă un reportaj despre modul de viață al acestuia. Obținând astfel acordul proprietarului, acesta a pătruns în casă pentru a filma, iar la plecare a sustras suma de 4900 de lei. Totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii iunie, dar familia bătrânului abia acum a făcut plângere la poliție.

“Din verificările efectuate până în prezent rezultă că persoana în cauză purta în spate un rucsac negru și pantaloni de culoare neagră, are vârsta de aproximativ 25-30 de ani, părul deschis la culoare și constituție atletică. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune iar cercetările sunt continuate, în vederea depistării principalului suspect în cauză și luării măsurilor legale ce se impun. Atragem atenția pe această cale tuturor cetățenilor cu privire la acest mod de operare, pentru nu a deveni victime ale unor astfel de infracțiuni!”, au transmis polițiștii vrânceni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here